Skip to main content

Weten

Achtergrond en weetjes


Sinds september 2020 ben ik gaan samenwerken met Marrit Jansma. Wij hebben elkaar een aantal jaar geleden leren kennen bij de opleiding tot mindfulness trainer. Al die tijd hebben wij contact gehouden en hebben wij samen heel wat rondjes in het Noorderplantsoen gewandeld en gekletst, met steeds ook ons gezamenlijke thema mindfulness. Dit heeft geresulteerd in het idee om de handen ineen te slaan.

We ontwikkelen samen nieuwe producten en hebben inmiddels al meerdere trainingen, workshops en webinars gegeven. De samenwerking bevalt goed en wij hopen jou binnenkort te ontvangen en begeleiden bij een van onze trainingen!!

Over Marrit

Mijn naam is Marrit Jansma (1983). Ik zou mijzelf omschrijven als een creatief en sportief persoon, met beide benen op de grond. Ik ben door mijn studie, Orthopedagogiek, van Friesland naar Groningen verhuisd. Daarna ben ik werkzaam geweest als onderzoeker waarin ik mij veelal heb bezig gehouden met meertaligheid. Verder heb ik gewerkt in het onderwijs, in de organisatie en ondersteuning, maar ook als docent en orthopedagoog.

Ik heb intensief met diverse groepen mensen gewerkt, ze begeleid en geobserveerd, verschillend van leeftijd en nationaliteit. En het heeft me altijd geïntrigeerd wat de beweegreden achter het handelen is van mensen. Waarom gedraagt iemand zich op een bepaalde manier? Dit vind ik uiteraard ook interessant bij mijzelf. Mindfulness heeft enorm geholpen om mijn (helpende én niet altijd helpende) bewegingspatronen zichtbaar te maken. Ik heb geleerd om veel meer vanuit mijzelf te leven en heb gemerkt dat je daar toch het aller blijst van wordt. Ik gun dit meer mensen en wil dat via onder andere mindfulness training graag overdragen.
Kijk voor meer informatie ook op: www.marritjansma.com

Het hoofd zoekt. Het hart vindt.

George Sand

Op de hoogte blijven van nieuws en de agenda?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!