Mindful opfrissen

Jezelf opnieuw in het Hier en Nu onderdompelen


Mindful opfrissen

Dit moment, gewoon nu.
Je bent bekend met de ZIJNS-modus en weet hoe het is om in ‘het hier en nu’ te zijn. Maar ja, de maalstroom van het leven heeft je zo weer mee gevoerd. Hoezo keuzevrijheid? En je voornemen om te oefenen is al weer ver naar de achtergrond verschoven.

Heb je een mindfulness (aandacht) training gevolgd en wil je weer ‘opgefrist worden’? Samen met andere deelnemers die dezelfde behoefte hebben en bekend zijn met de automatische piloot en de valkuilen van het dagelijkse leven, komen we samen om de training op te frissen.
Een middag of avond even uit de maalstroom van het leven stappen; opnieuw stoppen en kijken, zonder oordeel, hoe het is, NU. De ZIJNS-modus weer naar de voorgrond brengen, ruimte maken voor ontspanning en inspiratie opdoen, voor je eigen beoefening. Meditatie oefeningen als de bodyscan, zitmeditatie, de drie minuten ademruimte, maar ook andere aandachtoefeningen, liggend, zittend of bewegend, maken deel uit van deze opfrisbijeenkomst. Hierbij zal er per bijeenkomst aandacht besteed worden aan een specifieker thema.
Locatie
De opfrisbijeenkomst zal plaatsvinden op een geschikte locatie in de stad Groningen. Een goed bereikbare locatie en waar ruimte en rust is om weer even tot jezelf te komen. Kijk bij agenda welke bijeenkomst waar is gepland.
Kosten
De kosten voor deze opfrissing van 2,5 uur, bedragen 40 euro per persoon. Dit is inclusief koffie/ thee en wat lekkers. Bij aanmelding voor het volgen van drie opfrisbijeenkomsten naar keuze ontvang je 5 euro korting per bijeenkomst en betaal je 105 euro in plaats van 120!
Voorwaarden
Je aanmelding is pas definitief na betaling. De middag gaat alleen door bij voldoende deelname. Dit wordt uiterlijk een week voor die tijd aangegeven. Wanneer de bijeenkomst door mij wordt geannuleerd, krijg je je geld terug of kun je aan een andere middag deelnemen. Bij eigen afmelding dien je dit uiterlijk een week van tevoren aan te geven. Je kunt je geld dan terug gestort krijgen of deelnemen aan een latere/andere opfrisbijeenkomst. Bij afmelding binnen een week zal er geen restitutie plaats vinden.
Interesse of vragen?
Neem dan gerust contact met mij op. Je kunt een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen.

Compacte online opfrisvariant

Samen mediteren

Nu ook online, een compacte variant waarin je door ons een steuntje in de rug krijgt in je mindfulness beoefening. Een wekelijks rustmoment in alle hectiek. Een manier om meer contact te maken met jezelf en je eigen behoeftes. Én een mogelijkheid voor het verkrijgen van meer focus.

Marrit verzorgt vier keer achter elkaar op de maandagavond via Teams de bijeenkomsten van elk een half uur. We doen dan per keer verschillende meditaties met ruimte voor persoonlijke vragen en reflectie. Per week zal je voor aanvang via de mail het thema en een deelnamelink toegestuurd krijgen.

 • Tijdstip: 20:00-20:30 uur
 • Data: maandagavond 6, 13, 20 en 27 september
 • Investering: €25,-
 • Locatie: online via Teams
Mocht het je niet lukken om alle sessies bij te wonen? Geen probleem, dan kan je je gewoon opgeven voor jouw gewenste aantal keer (à €7,50). Indien je nog vragen hebt, laat het gerust weten. Wie weet tot maandagavond 6 september!

Online opfrisvariant

Een wat uitgebreidere online opfrisvariant waarbij we anderhalf uur samenkomen en ons weer even onderdompelen in de mindfulness. Naast uitleg en oefeningen zal er ook de gelegenheid zijn voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen.

 • Tijdstip: 19:30-21:00 uur
 • Data: maandagavond 11 oktober
 • Investering: €25,-
 • Locatie: online via Teams

Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang

Bertolt Brecht

Op de hoogte blijven van nieuws en de agenda?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • 06-20 940 740
 • kvk 01144384